lørdag 13. november 2010

Testing av nytt utstyr

Vinteren har ankommet Nord-Norge; det hvite snødekket og temperaturer godt under frysepunktet vitner om det. På denne tida passer det også fint å oppdatere seg litt på utstyrsfronten og handle inn nye stenger, sneller, jigger, kroker med mer. De siste par helgene har vi fått testet noe av dette.

Kim kjører fisk på Shimano Speedmaster, her rigget med en Avet SX.

Jeg har investert i en ny havfiskestang til lett meite og annet kosefiske. Shimano Speedmaster 6-12 lbs viser seg å ha en nydelig toppaksjon, ringer virker solide og håndtaket er perfekt. Selv om den er myk har den faktisk rygg til å takle søkker opp til 400 gram. Kanskje noe for kveitefisket også? Hadde vært gøy om en 50-kilos smalt på..

En liten multiplikatorsnelle er tenkt utgjøre combo med denne stanga. Avet SX er fin, jeg har også en Ambassadeur Pro Rocket 6500 i oransje farge. Snella var med i en test i Alt om Fiske nylig, og fikk toppkarakter. Den sies å være den lengstkastende av Ambassadeursnellene og har en fin og jevn brems.

Men det heftigste og mest revolusjonerende av alt nytt utstyr må være vår nye fiskevest. Vesten passer for alle, og har mange bruksområder, som Kim illustrerer på bildet under:

 Innlagt lomme til sandflyndre, slå den :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar