fredag 24. desember 2010

Jul i tropene

For 2 dager siden ankom jeg endelig Thailand og Ao Nang/Krabi, etter en del vaermessige forsinkelser... Her nede er det tropisk og varmt, herlig badetemp i baade basseng og hav og utrolige omgivelser..
Ute paa oeyhopping i gaar ble det snorkling rundt strendene og klippene. Saa utrolig mye kul og ukjent fisk..


Store stimer samlet seg fort rundt deg.

Residensen her i Ao Nang er et 3-stjerners hotell av hoey klasse:Hotellet er bygd inn i en jungel med store dammer og bekker. Oppe i disse syder det av fisk.. Noen riktig fine ogsaa.
Skulle gjerne ha fisket paa denne, men noe sier meg at det ikke er tillatt her..


Vet ikke helt hva dette er, men stor er den.

2. juledag er planen noen timers fiske i ferskvann her i omraadet.. aaterkommer med rapport om det blir noe aa skrive hjem om :)

God jul til alle venner og kjente!

5 kommentarer:

 1. Hei Øyvind!

  God Jul, kom 30 cm med snø her i natt. Vil tippe den stimen du så er en fisk i damsel slekten, Abudefduf saxatilis, har hatt en sånn.

  Bengt.

  SvarSlett
 2. Hei Bengt!
  God jul til deg også. Hørte om snøfallet, heftige saker. Bra du har oversikt over fiskeartene:) det er enormt mye forskjellig her.
  Er nå ute på Phi Phi-øyene, skal straks ut å prøve litt fiske etter Barracuda. Godt og varmt, 30 grader og skyfritt:) blir her fram til nyttårsaften, deretter er det Phuket.

  SvarSlett
 3. Kult å se igjen Poda Island :)
  Bodde på Ban Aonang når jeg var der for noen år siden, kul plass.

  // Andreas

  SvarSlett
 4. Godt Nyttår og fortsatt god ferie i Thailand ! Reiser nedover 8. Januar til Ban Phe ved øya Koh Samet. Skal bli herlig !!!!

  SvarSlett