onsdag 5. november 2014

Sri Lanka neste!

Da er det bare timer til avreise for årets store høydepunkt, 2 ukers tropisk ferie i Sri Lanka. Jeg reiser sammen med Marcus, Kim og Ingemar, et fargerikt gjeng med andre ord. Vi skal selvfølgelig prøve oss på tropisk fiske. Det blir 6 dager på havet og resten av tida avslapning på resorten og området rundt.Vi reiser med Sportquest Holidays og skal bo i Kirinda på sørøstkysten av Sri Lanka. Her er det gode muligheter for godt popping - og jiggingfiske etter blant annet Giant Trevally, Dogtooth Tuna, Yellowfin Tuna, Groupers og mye mer. Spesielt Giant Trevally, eller bare GT, er det store målet for reisen, den sies å være blant de sterkeste fiskene i verden relatert til størrelsen. Etter det vi har hørt og lest skal Sri Lanka være et av de beste landene for slikt fiske..

Båten vår, 31 fot:


Vi håper på å komme i kontakt med fisk som dette:

    Giant Trevally

    Dogtooth Tuna

    Yellowfin Tuna

    Grouper

Like ved der vi bor ligger en stor nasjonalpark, Yala. Her vil vi sikkert tilbringe noe tid for å se på det rike dyrelivet. Blant annet finnes verdens største bestand av leopard her.


Etter sigende skal det finnes trådløst nett i området, men det er noe ustabilt. Skal prøve å komme meg online for å oppdatere litt i løpet av turen.

Hei så lenge, Norge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar