søndag 4. november 2012

03.11: Tid for revansje?

Skuffelsen etter forrige helgs tapte storkveite har sittet lenge i kroppen. Det er ikke lett å miste sin kanskje livs fisk p.g.a. utstyrssvikt. Lysten på en revansje etter dette kom derfor kjapt, og Stig Thore og jeg bestemte oss for å ta en lørdagstur på havet. 

Det var lettskyet pent vær, men da vi kom på Yttersia var det fortsatt sterk vind. Etter en halvtimes kjøring ble det bare mer og mer vind, jevnt stiv kuling, og i kombinasjon med kraftig strøm fra motsatt kant ble det ganske stygge "straumbåra". Vi bestemte oss derfor for å snu og la kursen innaskjærs i stedet. Inne i Kvalsundet var det mer hyggelige forhold og lite vind.

Utstyrt med frossen sild fra forrige helg frista vi kveita. Og resultatene lot ikke vente på seg. Vi fikk 4 småkveiter, i tillegg til mange hugg og kontakter.    Stig Thore fikk dagens største på 14,5 kg. Ypperlig matfisk.


Hyggelig tur som ga god matfisk for en stund framover. Tydelig at det var bett også denne dagen. Lurer på hva vi hadde fått om vi hadde kommet oss til go'plassene på Yttersia...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar