mandag 23. september 2013

Tur til Frøya med Frederic Kullin

Så var det klart for den store høstturen i 2013. Den gikk i år til Frøya for å fiske med den kjente skipper Frederic Kullin. Vi har gode minner fra forrige tur med Frederic i 2011, da fikk vi store spisskater, vassild, lyr, piggskate, storlange, skjellbrosme og mora m.m.

Hovedmålet for denne høstens reise var nye arter for hele gjengen, blant annet var stor lysing på lista over ønskefisk. Kim hadde arten fra før, som den eneste, men var lysten på ny pers.

Vi ankom Trondheim onsdag ettermiddag, hentet leiebilen og manøvrerte oss inn til byen. Her ble det gatevandring, middag på Mac'ern og litt handling av fiskeutstyr.

   Team Gadus og Team Sluk er klar for den store høstturen

Etter en "bedre" middag kjørte vi til Trolla-kaia, der målet var å sikre nye arter for enkelte. Kaia var okkupert av 15 polakker med 10 fots stenger, så det var noe trangt om plassen. Målet var paddetorsk, men det var for mye bergnebb og sypike til at agnet fikk ligge i fred. Bergnebb var imidlertid ny art for meg.


    Et knippe bergnebb.

Sent på kvelden ankom vi Titran, innlosjerte oss på den gamle skolen og møtte Frederic for å legge planen for morgendagens fiske. Værmeldinga så fin ut og vi gledet oss til å komme i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar