tirsdag 5. juli 2011

Oppsummering av Frøyaturen - del 3 - MORA!

Fiskedag 5 - langtur med drømmefisker på rekke og rad

Så var det dyphavsturen da. Det var en helt syk opplevelse. Ikke bare fikk vi 8 mora på én tur, jeg var så heldig å få 4 av dem. At min største var over halvkiloen større en gjeldende norgesrekord gjorde det heller ikke verre... Det ble stormende jubel og spretting av champis ombord. En ny fjær i hatten for skipper Frederic, som virkelig kan sakene sine.

52 cm og 1455 gram

Vi satser kun på mora videre, og de andre får også arten, bortsett fra Ingemar som har marginer i mot (men han skulle komme tilbake..).

Truls

Kim

Moraen sitter langt inne for Irvin denne dagen, han mister flere fisk på vei opp, men 10 minutter før vi skal begynne på hjemturen får han den etterlengtede drømmefisken. Og så glad blir man da..!


VANVITTIG!

4 kommentarer:

 1. Kan ikke annet si en gratulere med flotte og historiske fangster !! Hyggelig også å høre at dere brukte utsyr laget med mine hender!!
  Hva brukte du under fiske etter mora og som gjorde at du fikk flere en resten ?

  SvarSlett
 2. Takk for det. Av de to første var den ene tatt på "Oktokapsel" (tror jeg det heter) med en sirkelkrok i størrelse 6/0. Den har også funket bra på uer. Den andre var på en liten st. 2 sirkel med litt elastotube. De siste to tok også på liten sirkel med elastotube. Og agnet var makrell. Vet ikke hvorfor jeg fikk flere enn de andre, men brukte bare sirkel og mest småkroker. Er vel litt tilfeldig også.

  SvarSlett
 3. Flott innlegg Øyvind.
  Martin, skal innrømme at selv jeg bruker dine produkter, men nøyer meg med elastoslangen ;)
  Men sannsynligvis var krimskrams en fordel til dette fisket.

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig er jeg glad for at dere brukte det jeg har laget :) men mest av alt er jeg stolt over at dere unge gutter representerer en ny generasjon norske sportsfikskere som vi alle kan være stol av ;) uansett hva dere velger å ha i enden av snøret :)

  SvarSlett